Пълен обрат! Слави Трифонов влиза в политиката

Пълен обрат! Слави Трифонов влиза в политиката
5 (100%) 1 vote

Шоуменът даде да се разбере, че ако се наложи е готов и на тази жертва

Задава се пълен обрат. Шоуменът Слави Трифонов, който от няколко дни протестира на жълтите павета заговори за влизане в народното събрание.

На въпрос свързан със саможертвата и кое негово действие би определил като такова, Слави Трифонов заяви, че влизането му в парламента ще е чиста проба саможертва. Веднага след това се поправи, заявявайки, че по-скоро ще е жертва.

Той обаче бе категоричен, че за съжаление една птичка не е способна да направи пролетта и допълни, че не може един човек да бъде спасител.
Слави Трифонов посочи, че не е глупав и именно поради тази причина хората виждат в него спасител, но ще останат разочаровани.

Слави Трифонов

Шоуменът даде да се разбере, че ако се наложи е готов и на тази жертва

Именно поради тази причина той и екипът му правят всичко по силите си, за да променят правилата, а не да сменят личността си.
Шоуменът посочи, че според него е правилно българската армия да е професионална и подчерта, че не сме Северна Корея.

Докато бе засипан от въпроси, Слави Трифонов получи покана за сватба от жена на име Галина Сандърс. Помолен да коментира случая той заяви, че между него и нея, има само нея. Той благодари за поканата и отговори, че ако има възможност ще уважи събитието.

На въпрос кога страната ни е била най-добре, шоуменът посочи, че това е било по време на управлението на царя. Той е категоричен, че родните политици трябва да проумеят, че бизнесът трябва да е свободен, а не да бъде спъван или подкрепян от държавата.
В подкрепа на думите си допълни, че страните, в които бизнесът е свободен, са доста добре от икономическа гледна точка.

В заключение той посочи, че по време на царя е имало най-малко вмешателство, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар