Цвета Караянчева направи разтърсващи разкрития

Има редица подводни камъни, които могат да съборят правителството
1

Има редица подводни камъни, които могат да съборят правителството

Зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи разтърсващи разкрития.

Цвета Караянчева даде отговори на редица горещи въпроси, които интересуват обществото.
Един от тях е защо Цветан Цветанов не стана министър на вътрешните работи за втори път. Тя посочи, че Цветанов има твърде много ангажименти в парламента.

Караянчева подчерта, че като председател на парламентарната група на ГЕРБ, Цветанов има изключително важни функции като се има предвид, че политиката на правителството трябва да се изпълни и да се облече в законова форма.

Това е една от причините, поради която е било решено Цветан Цветанов да бъде председател на парламентарната група на ГЕРБ. Освен това той е доказал, че може да се справи с всичко.

Цвета Караянчева
Има редица подводни камъни, които могат да съборят правителството

Цвета Караянчева бе категорична, че около съставянето на новото правителство не е имало някаква голяма мистерия. Тя дори посочи, че диалогът е бил воден на доста добро ниво. Всички участващи в преговорите са си давали ясна сметка, че правителството трябва да бъде съставено, за да се избегнат нови избори.

Тя посочи, че хората отдавна вече са се изморили от изборите.
Според Цвета Караянчева причината, поради която от БСП непрекъснато тръбят, че и третото правителство на Бойко Борисов няма да изкара целия си мандат е, че Корнелия Нинова все още не може да преглътне факта, че е изгубила изборите.
Сега, за да докаже на електората, че е достатъчно силна говори, че сегашното правителство също няма да изкара до края мандата си.

Цвета Караянчева не скри, че има доста подводни камъни, които могат да доведат до ерозия в правителството. Тя обаче изрази доверие, че вече няма да бъдат допускани грешките от миналото и допълни, че едва ли нещо ще успее да ги отклони от посоката, която са поели.

В заключение посочи, че не е редно Христо Иванов да подаде оставката си при първата възникнала трудност, а след това да излезе и да плюе от екрана, пише Блиц.

1 коментар
  1. Иванчо казва

    Тази Цвета колкото пъи я видя на телевизора как „се пени“, винаги се сещам за думите на Кобилкина: „Недоeбaнaта жена е като терорист сас бомба вав ръката – всеки момент може гръмне!!!“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.