Мега скандал: Виж как Фики Стораро слага рога на Гюлджан преди сватбата! (шокиращо фото)

Гласувайте за статията

Фики Стораро не може да си държи панталоните закопчани!

Страшен скандал избухна в медиите преди часове, след като наяве излезе супер скандална снимка на Фики Стораро. На нея певецът, който наскоро обяви сватбата си с Гюлджан, се натиска с друга мадама.

Фики Стораро

Фики Стораро слага рога на кротката и скромна Гюлджан

Фотото е било изпратено на сайта Хотарена.нет и на него ясно се вижда как млад мъж, досущ приличащ на Фики Стораро, целува по лявата гърда непозната девойка.

Момичето е на видима възраст около 18-20 години и очевидно се кефи на ласките на певеца. Все още не може да се гарантира на сто процента, че именно Фикрет е човекът от фотото. Ако е той обаче, постъпката му е меко казано позорна.

Припомняме, че едва преди броени дни синът на Тони Стораро обяви в интервю, че Гюлджан е голямата му любов и смята да я направи своя жена най-късно догодина.

„Пръстенът, който й подарих преди няколко месеца, не беше годежен. Беше само знак за любовта ми. Истинският годеж ще бъде скоро, може би след месец. Ще го направим супер пищен и с много гости. А сватбата догодина ще е чудото на века“, обеща Фики Стораро.

Той се закле, че Гюлджан е жената, която винаги е търсил. И я определи като кротка, нежна и домошарка. Именно затова въпросната снимка шокира почитателите на певеца и колегите му.

Защото е престъпление да вършиш това под носа на любимата си, при това точно преди годежа и сватбата ви. Пак казваме, че се надяваме тази снимка да се окаже измамна и мъжът на нея да е просто двойник на Фики, а не самият той.

Вижте какви ги върши мъжът на снимката – повече от гнусно и отвратително е това

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар