Истинско чудо сполетя Годжи: Дори колегите му не вярват на очите си! (басистът сложи край на самотата си)

Гласувайте за статията

Годжи от години страдаше от самота и това го караше да пие!

Чудо се случи с Георги Милчев – Годжи. Басистът и приятел от детинство на Слави Трифонов от години живееше в страшна самота. Която го убиваше и стана причина да посегне към алкохола.

Годжи

Годжи вече не е самотен, любовта го споходи отново

Припомняме, че Годжи често надигаше чашката и то така, че спокойно пресушаваше по бутилка на вечер. Работата му в „Шоуто на Слави“ беше единственото, което го спасяваше и го караше да се стегне.

Е, този дълъг и кошмарен период е вече в миналото, защото… той отново е влюбен. Това разкриха близки до него източници, които хвърлиха бомбата с новината за новото му гадже.

Този път обаче Георги Милчев е преодолял страстта си към танцьорките, с които движеше цял живот. И се е спрял на безумно красива и млада хостеса от столичен клуб. Двамата се запознали на негово участие, а искрата пламнала почти веднага.

„Красива е определено, но и умна, а и с характер. Годжи се загледа по нея, защото във вечерта, в която се запознали, само тя не му обърнала никакво внимание. Колежките й го накацали като мухи, а тя си траела встрани и се правела на важна. После се разговорили и от дума на дума…“, смеят се източниците.

Годжи и новата му любов са заедно от около месец и половина като засега поне нещата вървели повече от чудесно. Той дори шашнал Слави Трифонов и колегите си като бил вечно усмихнат на работното място, изглеждал свеж и не спирал да се шегува.

Предстои да видим колко време ще продължи тази идилия и няма ли да прерасне в нещо по-сериозно като брак например.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар