Цветан Цветанов празнува 24 години истинска любов

Гласувайте за статията

Цветан Цветанов жъне успехи не само в личен, но и в професионален план.

Заместник-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов се похвали с празника на любовта, в своето семейство. Той зарадва любимата си съпруга с мило послание, което публикува в социалните мрежи. Вчера се навършиха 24 години, откакто е сключил брак с Деси. Резултатът от тези дълги години любов са трите им прекрасни дъщери – Гергана, Василена и София. Гери в момента не живее със семейството си, тъй като учи в чужбина.

Цветан Цветан публикува фото с другите си две щерки и със съпругата си, което за отрицателно време събра куп харесвания и положителни коментари. Освен с милия публичен поздрав, политикът със сигурност не е пропуснал да изкаже благодарността си към своята Деси със сантиментален подарък и кошница с цветя, каквито често обича да й купува.

Годишнината семейството е отбелязало скромно, в средата на домашния уют. Именно миговете, в които всички са заедно у дома са все по-редки, но и много по-ценни от преди. Цветан Цветанов има куп професионални ангажименти, а и дъщерите му тръгват всяка по своя път. Той споделя, че е истински щастливец със своите четири жени.

Цветан Цветанов все още е влюбен като хлапак в своята Деси

Цветан Цветанов все още е влюбен като хлапак в своята Деси

Единственият недостатък е, че като сам мъж думата му рядко се чува. А и той не се опитва да я налага. Вместо това си е поставил за цел постоянно да кара дамите да се усмихват и да се чувстват щастливи и обичани.

24-те години брак с Деси имат и своята предистория. Като младежи двамата се запознават на спортен лагер в Рибарица. И двамата по онова време тренират лека атлетика. Тя е седми клас, а той – батко на 20 години. Само един поглед им е необходим, за да се влюбят безвъзвратно. И така до ден днешен, пише retro.bg.

Все пак, Цветан Цветанов проявява благоразумие и решава да изчака, докато официално вземе своята Деси. Така след години съдбата изиграва своята роля и ги среща отново. Тогава тя е почти абитуриентка. От тогава до днес са неразделни и все така влюбени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар