Лора Крумова се изложи в ефир

Гласувайте за статията

Лора Крумова се изложи в ефир

Лора Крумова си навлече гнева на зрителите. Причина за това стана поредната изцепка на блондинката в ефир. Гост в последното издание на предаването й беше Преслава. И именно изказването на тв водещата в края на интервюто с нея, стана причината за гнева на зрителите.

В края на предаването изпълнителка реши да използва ефира на Нова тв, за да поздрави колегата си Галин. По негов адрес добричлийката не спести суперлативи.

За финал Лора Крумова поясни, че Преслава вероятно говори за Галин, който е съпруг на колежката й Галена. След изказването на тв водещата в социалните медии заваляха гневни коментари.

Зрителите коментират, че Лора Крумова се преструва, че не слуша чалга. Те припомнят, че тв водещата редовно вилнее в най-оборотните чалготеки.

Зрителите не скриха възмущението си и от скучно интервю с Преслава. Фолкаджийката не даде ясен отговор на нито един въпрос, зададен й от Лора Крумова.

Впечатление на всички направи, че тя единствено се опитваше да бъде любезна и все пак да даде някакъв отговор на задаваните й въпроси.

Пред Лора Крумова Преслава заяви, че сестра й избрала да се изявява във фолклорната музика, за да не си бъдат конкурентки.

Лора Крумова се изложи в ефир

Лора Крумова се изложи в ефир

Тя допълни още, че никога не е губила почитателите си и затова не се е налагало да прави каквото и да било, за да си ги върне. Но въпреки това не отрича, че понякога е прибягвала до трикове, за да привлече вниманието им.

На въпроса дали е имала връзка с Фики Стораро тя също не даде еднозначен отговор. Пайнерката нито потвърди категорично, нито отрече тези твърдения. Преслава заяви единствено, че ако каже, че не е вярно, медиите ще започнат още повече да спекулират с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар