Ще се учудите за какво още е полезен лимоновият сок, освен за засилване на имунитета!

Гласувайте за статията

Ползите от лимоновия сок са наистина страшно много!

Лимоновият сок е много полезен. Той не само е полезен за организма, но и много лековит. Доказано е, че сокът от лимон лекува много болести.

лимоновият сок

Ползите на лимоновия сок са редица, наистина е безценно нещо, с което ни е дарила природата

Но този сок спомага да се разградят камъните в бъбреците. Лимонов сок, в комбинация със зехтин и бира предвижда песъчинките и ги изхвърля от организма. Това се случва само в рамките на шест дни.

За да имате пълен ефект, трябва да приготвите следната отвара. За целта на вълшебната смес са ви необходими следните продукти.

Трябват ви освен лимонов сок, зехтин и бира. Количеството е следното. Забърква се сто милилитра лимонов сок. Към него се добавят сто милилитра зехтин. И още сто милилитра бира.

Слагате всичко това в един добре почистен и измит буркан. Който задължително да има капачка. Затваряте добре и ги разбърквате много добре.

Всяка сутрин пиете по петдесет милилитра от сместа. Задължително на гладно, в продължение на шест дни.

Още на четвъртия ден забелязвате как се чистят песъчинките от бъбреците. На шестия ден се освобождавате и от камъните в бъбреците.

Преди да приложите лечението трябва да сте наясно, че камъните не бива да са по-големи от петнадесет милиметра.

Освен това трябва да се обърнете към своя лекуващ лекар. Той ще ви информира как правилно да извършите необходимото лечение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар