Мария Силвестър шашна с тези разкрития за живота и брака си!

Гласувайте за статията

Мария Силвестър преживя много, но сега отново е щастлива!

Мария Силвестър отново е на крилете на любовта. Чаровната водеща се е съвзела напълно след развода си с неверния си съпруг, който почти успя да й съсипе живота.

Мария Силвестър

Мария Силвестър има нов мъж до себе си и пак е щастлива

След серия от изневери от страна на Силвестър Силвестров и скандален развод, двамата са успели отново да намерят баланса в отношенията си.

Мария Силвестър обаче отново е на крилете на любовта. Вероятно си е взела поука, че една връзка не трябва да попада под прожекторите.

„И никак не е добре да се превръща в публична, защото в повечето случаи се проваля с гръм и трясък. Тя отказва кой е мъжа до нея. Намерила е щастието, но е решила да си го запази само за себе си.

Мария е доволна, че са успели да намерят добрия тон със съпруга си. Jе вече са приятели. Баланса в отношенията са постигнали заради сина си Давид.

Освен новия мъж до себе си, водещата скоро ще се настани и в нов дом. Тя вече си е закупила чисто ново жилище в тузарско селище от затворен тип.

Той се намира в столицата, но на много уютно и райско местенце, се похвалила самата тя. Там водещата ще се принесе заедно със сина си и новия си приятел.

Мария Силвестър в момента води предаването „Бригада нов дом”. Тя признава, че дори може сама да се справи с доста строителни неразбории, за да направи нови си дом мечтаното жилище.

Именно социалния проект я върна като победител в телевизията. Водещата успяа да си спечели много почитатели и всички видове й симпатизират заради подхода й към героите в предаването й.

Оттам телевизионерката бере само положителни емоции, които я карат да се чувства добри на местото си. Мария Силвестър наистина изглежда добре, признават й дори зложелателите.

Водещата разчита не само на козметика. Тя се поддържа с йога, спортува всеки дени се храни здравословно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар