Министър Екатерина Захариева бори стреса активно – вижте нейното бягство от реалността

Гласувайте за статията

Новият външен и бивш правосъден министър Екатерина Захариева разкри своя неподозирана страна.

Работата на Екатерина Захариева от години е свързана с високи обороти и високи нива на стрес. За да бъде винаги в топ форма и с бистър мозък за важните решения, тя има нужда от активна почивка и малки бягства от ежедневието. Тя е успяла да намери печелившата формула както в работата, така и в свободното си време, за да бъде пълноценна във всеки един момент.

Екатерина Захариева и нейният съпруг Ангел са запалени спортисти и планинари. Уикендите им са посветени именно на това занимание. Двамата обичат както да катерят стръмни върхове, така и да карат ски. Няколко дни след края на предизборната кампания и точно в края на ски сезона съпрузите успяха да намерят време да покарат за последно.

Екатерина Захариева е спортна натура

Екатерина Захариева е спортна натура

А в дните преди парламентарните избори външният министър съумява да изтича по 7-8 километра с хората от екипа си. Е, те трудно устояват на темпото й, но нали трябва винаги да са плътно до нея! Сега, когато отново е част от изпълнителната власт, Екатерина Захариева се надява да намира време за разходни и спорт сред природата. В противен случай не би била пълноценна в работата си.

Освен да кръстосва по планините и парковете, министърът и нейният съпруг обичат много да пътуват надалеч. Но за това свое хоби най-трудно успяват да намерят време. Една от най-екзотичните им екскурзии е до Индия. Тогава все още ен са съпрузи. И до ден-днешен Екатерина Захариева съумява да използва пълноценно всеки ден както на работното си място, така и в личен план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар