Преслава лъже в интервю: Виж какво заяви за мъжете в живота си и Фики!

Гласувайте за статията

Преслава върти и суче, но не разкри истината пред феновете си!

Преслава даде най-скучното интервю в кариерата си. Звездата на „Пайнер” бе гост в студиото на Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина”. Само че гласовитката от Добрич не беше искрена.

Преслава

Преслава не беше искрена пред зрителите

Тя не даваше точни отговори на въпросите им, а се стараеше да бъде мила и добра. Но към всички и да не засегне нечии интереси.

Преслава открехна истината и за това, защо сестра й Ивелина Колева е народна певица. Според нейното обяснение тя не искала да се конкурира със сестра си и затова избрала по-непретенциозната си кариера на народна изпълнителка.

Преслава „скромно” подчерта, че никога не е губила аудиторията си. Затова не й се налагало да сия връща обратно. Но е прилагала и някои тактики на участията си. за да вдигне позаспалата публика певицата пяла не само песните си от поп фолка.

В репертоара й присъствали парчета от народната музика, както и от естрадния жанр. Най-поръчваната й песен на частни партита и на концерти била „Лъжа”.

Емблематичното й парче е с рок звучене, затова много се харесвало на аудиторията.

На въпроса на Лора Крумова за какво мечтае, певицата отговори. „Искам да имам семейство и дете. Искам да съм щастлива. И някой ден да намеря моя човек”, призна хитовата изпълнителка.

На въпрос на водещите дали е имала намерение да вдигна сватба с Фики Стораро, Преслава отново отговори уклончиво. Тя не даде ясен отговор.

Но обвини жълтата преса, че си интерпретират някои новини. Все пак го направи доста добронамерено, защото така те си „изкарвали хляба”, оправда ги Преслава.

Така и не стана ясно какви точно са били и са в момента взаимоотношенията й със сина на Тони Стораро.

Според онлайн потребителите Преслава нарочно насочва вниманието на публиката към измислени връзки с известни мъже.

Така прожекторите да са насочени вечно към нея. Певицата не пропусна да промотира най-новото си парче. Но зрителите така и не разбраха кои неща около нея са истина и кои са клюки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар