Вежди Рашидов попиля Слави Трифонов: Ти изгони децата ми с простащина!

Вежди Рашидов попиля Слави Трифонов: Ти изгони децата ми с простащина!
4 (80%) 1 vote

Бившият министър на културата Вежди Рашидов изрече доста тежки думи по адрес на Слави, и то не без причина.

Враждата между Вежди Рашидов и Трифонов започна заради имитациите на Краси Радков, които не веднъж осмиваше скулптора. Много пъти творецът е казвал в прав текст, че Дългия е изгонил децата му в чужбина. Причината за това е, че години наред в „Шоуто на Слави“ той е бил представян като един пияница с пура в ръка. Този образ е бил приеман за чиста монета от мнозина, най-вече от съучениците на внучките му.

Вежди Рашидов споделя, че не веднъж момичетата са били обект на жестоки подигравки заради видяното в ток шоуто. Така дошъл денят, в който синът му му заявил, че след дълго мислене са решили със семейството му да напуснат страната. Споделил му, че всяка вечер децата му плачат, когато видят дядо си омаскарен от Слави и екипа му.

Скулпторът е категоричен, че някои хора прекаляват със свободията и нанасят такива поражения, каквито може би дори не предполагат. За него това, което прави Слави Трифонов е нищо повече е простащина. За него е болестно състояние това да искаш толкова да омаскариш един човек, че да слагаш в устата му грозни думи, които въобще не присъстват в неговия речник, пише pik.bg.

Вежди Рашидов не вижда никакво бъдеще за страна ни, ако това опростачване продължава. Именно то гони младите и успешни хора, като сина му. ВОди и до огромна болка в сърцата на тези, които са останали тук, изоставени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар