Лиляна Павлова изригна

Лиляна Павлова изригна
5 (100%) 1 vote

Категорична е, че БСП са ненадминати в омаскаряването

Лиляна Павлова не успя да сдържи нервите си и изригна покрай всичко, което се изговори около скандала с чантите й.

Лиляна Павлова, която понастоящем е министър на Българското председателство на съвета на ЕС през 2018 г., коментира разразилия се скандал.

Припомняме, че само два дни преди обявяването на новото правителство, Лиляна Павлова бе обвинена, че дефилира с дамски чанти за около 17 хиляди лева.
Бившият регионален министър обаче бе категорична, че никога не си е позволявала да си купува такива чанти, защото не са по джоба й.

Лиляна Павлова

Категорична е, че БСП са ненадминати в омаскаряването

Тя допълни, че дори и да може да си го позволи, не смята за редно да се пилеят толкова много пари за подобно нещо.
В ефира на Би Ти Ви, Лиляна Павлова разкри, че най-скъпата й чанта в гардероба й, струва 200 евро.

Лиляна Павлова сподели най-голямата си болка, която й е причинил разразилият се скандал. Тя посочи, че дъщеря й, която е вече на 10 години недоумява защо хората я оплюват по този начин. Тя не може да предпази отрочето си от злобните коментари в училище. А и със сигурност на нито едно хлапе няма да му бъде приятно да е на мястото на дъщеря й.

Министърът на Българското председателство на съвета на ЕС през 2018 година заяви, че БСП не са никак добри в управлението, но за сметка на това са ненадминати в омаскаряването.
Освен това са го направили по абсолютно класически начин – чрез медиите и социалните мрежи.

Лиляна Павлова посочи, че пиарът на БСП Бояна Бораджиева е част от цялата тази пропагандна машина, която е била активирана срещу нея. Тя е възмутена, че от БСП не са пожалили нито сили, нито средства, за да я активират.

Другата неприятна част от този скандал е фактът, че немалко хора, са повярвали в казаното за въпросните чанти. Те дори започнали да се съмняват в нея. В заключение тя благодари на Цветанов и Борисов, че са били до нея през цялото това време, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар