Изповедта на Саня Армутлиева ще ви остави без думи

Гласувайте за статията

Известната бизнес дама е живяла в пълна мизерия

Трогателната изповед на Саня Армутлиева със сигурност ще ви остави без думи.

Тя успя да изненада всички, заявявайки, че се възприема като улична котка.

Саня Армутлиева се върна назад в детството си и разказа, че тя, заедно с брат си, майка си и баща си живеели в една стая в столичния квартал „Лозенец“. Семейството разполагало само с външна тоалетна.

Била тъжна от това, че била лишена от възможността да отбележи рождения си ден, ако навън вали. По разбираеми причини единственото място, на което можела да отпразнува рождения си ден, бил дворът. Саня Армутлиева е родена през май, а за никого не е тайна, че през пролетта времето е много нестабилно.

Саня Армутлиева

Известната бизнес дама е живяла в пълна мизерия

Поради тази причина често пъти се случвало метеорологичните условия да възпрепятстват отбелязването на празника й.
В онова време си мислела, че е отвратително да се живее в къща и си мечтаела за панелно жилище.

По повод думите, които бяха изречени срещу нея от Рут Колева и Невена Цонева, Саня Армутлиева заяви, че дори те двете са забравили за какво се бори тя.
Бизнес дамата бе категорична, че няма претенции да е властелинът на музиката. Тя дори заяви, че е бърза и лесна мишена, тъй като изглежда успяла.

Попитана за предстоящата „Евровизия“ и прогнозите на букмейкърите, че страната ни ще успее да се класира в челната тройка, Армутлиева заяви, че Кристиян Колев и песента му, го заслужават.

Саня Армутлиева сподели, че дори най-успялата й певица, каквато е Жана Бергендорф, не може да се сравнява с приходи с най-вървежната изпълнителка на „Пайнер“ – Галена. По повод ареста на Жана Бергендорф, Саня Армутлиева не скри, че за пръв път й се случва подобно нещо с неин артист.

Тя посочи, че Жана е като дете и иска да бъде обичана. След скандалите, Армутлиева й начертала двата пътя, по които може да мине и не крие, че и до днес й е много сърдита, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар