Елена Йончева е съсипана

Елена Йончева е съсипана
5 (100%) 1 vote

Бившата журналистка ходи като сянка из парламента

Екс журналистката Елена Йончева е съсипана.

Няма никакво съмнение в това, че политиката променя до голяма степен хората и това важи с пълна сила за Елена Йончева.

Новоизлюпената депутатка и бивш пиар на президента Румен Радев, е по-тиха и от водата. Припомняме, че тя напусна поста си при президента само месец след назначението й.

По всичко личи обаче, че работата й като народен представител не й се отразява особено добре.
От острата и непримирима журналистка няма и помен. Към днешна дата тя се дължи като сянка и мери всяка своя дума и крачка.

Елена Йончева

Бившата журналистка ходи като сянка из парламента

Елена Йончева дори избягва да се мотае из кулоарите на парламента. Тя не може да бъде видяна сред колегите си в кафето на Народното събрание. Обикновено това е мястото, на което депутатите сядат и провеждат дълги разговори с колегите си. Не пропускат и да разменят по някоя и друга клюка с журналистите.

Бившата журналистка пристига от сряда до петък точно в 8.15 ч. в Народното събрание. Трябва да се отбележи, че тя е първа сред депутатите. Очевидно е, че има достатъчно време, за да се подготви за пленарните заседания, които стартират точно в 9 ч.

За разлика от мнозина, Йончева е избрала да влиза през задния вход на парламента. От там тя се отправя с бодра крачка към левия кулоар. Не се отклонява никъде, а направо влиза в стаята на партията-столетница.

Когато наближи време за пленарните заседания, тя се мушва в пленарната зала. Там заема чинно мястото си на банката и не мърда. Щом чуе камбаната, огласяща почивка, бившата журналистка отново се шмугва в стаята на БСП.

Секретарката на партията се грижи да не й липсва нищо. Йончева показва хъс единствено на трибуната в пленарната зала, до която медиите нямат достъп.
И докато някои определят поведението й като напълно отшелническо, то други го оправдават с факта, че е съсипана от ежедневното ранно ставане, тъй като малчуганът не винаги й позволява да се наспи спокойно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар