Няма да повярвате какво направи Волен Сидеров (ФОТО)

0

Политикът успя да изуми всички наоколо

Няма да повярвате какво направи лидерът на „Атака“ – Волен Сидеров.

В празничните дни Волен Сидеров бил забелязан да стои кротко на маса в едно от заведенията в столицата, гледайки сина си. Мнозина минаваха покрай политика и недоумяваха какво се случва с него.

Обикновено Волен Сидеров забърква името си в скандали, но този път нещата изглеждат по различен начин.
Очевидци разкриват, че политикът бил видимо уморен от тежките преговори за управленската коалиция с ГЕРБ. Той акостирал в заведението около 12 ч. на обяд. Помощ за гледането на малчугана му оказала и роднина на половинката му Деница Гаджева.

Волен Сидеров
Политикът успя да изуми всички наоколо

Свидетелите на случката не крият, че този път Сидеров им направил изключително приятно впечатление. Те останали изумени от гледката – известен и скандален политик да дундурка хлапето си на публично място.

Други пък отбелязват, че видът на Волен бил доста измъчен. Те го отдават на дълго проточилите се пазарлъци за министерските кресла между Бойко Борисов и Патриотите.
Първоначално политикът си поръчал билков чай. От него той видимо се ободрил, а след това си поръчал и кроасан.

Малко по-късно се заел сериозно с дейността си на бавачка и постоянно подсвирквал по току-що проходилия си син – Волен-младши.
По-възрастните хора в заведението твърдят, че явно по този начин политикът се опитва да стимулира малчугана да ходи повече, за да укрепне двигателната му система.

Няколко пъти по-късно смяната на детегледачка била поета от русокоса дама, която неотлъчно вървяла след Волен-младши.
Очевидци разкриват, че двете посоки между които се колебаел малчуганът били намиращата се в близост сладкарница, от която хората излизали със сладолед и фонтана, при който играели деца.

След като „батериите“ на хлапето се поизчерпали, Волен бащински го поставил на коляното си и го презаредил с вода.
С този жест националиста изумил околните. Мнозина от минувачите дори се спирали, за да заснемат случващото се, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.