Мария Игнатова съсипана след раздялата с Рачков, заприлича на анорексичка

Мария Игнатова съсипана след раздялата с Рачков, заприлича на анорексичка
5 (100%) 2 votes

Мария Игнатова преживява тежко раздялата с Димитър Рачков.

Преди около месец стана ясно, че Мария Игнатова и Рачков вече не живеят заедно. Явно отношенията им са се пропукали сериозно, щом двамата пуснаха публично изявление, в което никъде не опровергават, че не са заедно. Заради своята професия, те не могат да показват каква буца е заседнала в гърлото им. Но при блондинката е видимо, че раздялата й е подействала буквално съсипващо.

Мария Игнатова винаги е била в перфектна форма. Напоследък, обаче, е заприличала на жив скелет. Близките на тв водещата са силно притеснени да не отключи анорексия покрай стреса и негативните емоции, които й се струпаха напоследък на главата. На шокиращо фото се вижда, че всичките й дрехи вече й седят като на закачалка, а изражението й е като на мъртвец.

Блондинката се е сбогувала окончателно с апетитните форми, с които съблазни Рачков преди години. Сега тя е просто торба с кокали. Краката й са като клечки, бузите й са хлътнали и за нейния ръст е далеч под нормата за тегло.

Мария Игнатова е съсипана от мъка

Мария Игнатова е съсипана от мъка

Покрай работните си ангажименти и заради депресията след раздялата красавицата почти не се хранела. Тя можела да кара цял ден само на едно пакетче солети. И този неин навик не е от вчера и днес. Но сега
Запознати издават, че Игнатова имала ужасен режим на хранене и карала по цял ден на пакет солети. Понякога се сещала да хапне и по някоя салата или плод, пише slava.bg.

Заради любовните си неволи дори и тези нищожни хранения понякога й убягвали. Мария Игнатова се била затворила в себе си и не искала никой да й дава акъл, въпреки че в нейния случай си е наложително. „Писна ми да се ровят в личния ми живот! Не ме оставят на мира!“, оплакала се красавицата и продължава да гладува, застрашавайки здравето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар