Цветан Цветанов за референдума и Слави: Ще уважим мнението на 2,5 милиона българи

Гласувайте за статията

Цветан Цветанов обяви, че ще подкрепят референдума на Слави и ще внесат законопроект следващата седмица

Дясната ръка на Бойко Борисов Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи референдума иницииран от тв водещия Слави Трифонов и неговия екип. Парламентарният шеф на партията допълни, че е готов да внесе законопроекта за гласуване до 2 седмици и се работи активно по въпроса.

„Ние още в 43-тото Народно събрание заявихме, че подкрепяме референдума. Изготвен е законопроект, който ще внесем за гласуване до две седмици. И политическата система ще бъде прекроена“, обеща Цветан Цветанов. Той заяви, че ще уважи резултатите от вота, иницииран от Слави Трифонов. „Щом 2,5 милиона българи са пожелали това, ще променим системата“, додаде още той.

Предстои да видим дали обещанията ще бъдат спазени в най-кратки срокове. И в какъв вид ще бъде формулиран новия закон.

Иначе шоумена Слави Трифонов сподели, че продължава със седящия си протест пред Парламента. Той заяви, че няма да позволи вотът на 2,5 милиона души да продължи да бъде неглижиран.

„Не разбираме защо не приеха гласуването на закона при предишните избори. Нито пък защо решиха, че трябва да сменят две правителства, за да бъде взет под внимание един народен избор“, коментират приближени до Дългия.

Самият Слави Трифонов заяви, че отвратен от поведението на родните политици и неспособността им да държат на думата си. „За министерски постове много от тях се дадоха много лесно“, отбелязва той.

Водещия допълни още, че е най-засегнат от Валери Симеонов. „Познавам го и той е гостувал в моето шоу. И същия този човек, който сега е министър с 350 000 гласа, които имат огромно значение за него, отказва да признае гласовете на 2,5 милиона българи“, възмутен е Слави. „А най-възмутителното е, че същия този човек се кълнеше, че никога и при никакви обстоятелства няма да прави коалиция с ГЕРБ. Ето колко струват обещанията му“, допълни Трифонов.

Цветан Цветанов обеща  да превърне в закон, резултата от референдума

Цветан Цветанов обеща да превърне в закон резултата от референдума

Крайно време е политиците да не дават обещания, които не желаят или не могат да изпълнят. Поне няма да има излъгани след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар