Митака от „София ден и нощ“ сваля Гери-Никол

Гласувайте за статията
Снимка с Митака и Гери-Никол се появи по социалните мрежи и бързо бе препечатана от изданията

Самодейният актьор Кристиян Кирилов, известен като Митака от риалити сериала „София ден и нощ“, е голям почитател на младата певица Гери-Никол – пише „Уикенд“. Той отдавна следял кариерата й, а наскоро имал възможността да отиде на нейно участие в столичен клуб – отбелязва изданието.

Мачото побързал да се снима с тийнзвездата и не пропуснал да я опипа – издават свидетели. Екранният Митак сам се похвали с похожденията си, публикувайки снимка с Гери-Никол в социалната мрежа. Изглежда, че вечерта е била доста бурна, защото на следващото фото, което актьорът пусна, певицата шепне нещо в ухото му.

Според запознати в края на купона Митака се опитал да се добере до телефонния й номер, ала малката провокаторка го отрязала, като му заявила, че няма време да ходи по срещи.
„Кристиян знае, че има пари, и се опитва да измуфти нещо от нея“ – коментират в шоусредите. Преди време мачото имаше вземане-даване и с дъщерята на милионерката Цветелина Бориславова, която обаче бързо му би шута. Оттогава Митака се оглежда за нова касичка и явно е припознал такава именно в лицето на малката Гери-Никол.

Митака пуска ръка на Гери-Никол

„Малка, но не и твърде наивна“ – коментират феновете, запознати отблизо с нрава й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар