Ким Кардашиян зарязана от Кание след скандала с плажните снимки

Гласувайте за статията

Целулитеното дупе на Ким Кардашиян май ще й струва много по-скъпо, отколкото е предполагала.

Скандалът с необработените плажни снимки на Ким Кардашиян продължава да се разраства. Вече стана ясно, че тя е загубила десетки хиляди последователи в социалните мрежи. феновете й били бесни заради всички снимки с фотошоп, с които ги е залъгвала с години. А щом истината лъсна, риалити звездата изпадна в немилост.

Преди дни Ким Кардашиян се появи на церемонията MET Gala с доста семпла рокля, която повече приличаше на домашно облекло. А това светско събитие се е наложило като мястото, където всички звезди показват възможно най-щурата си визия. Пищната красавица заяви, че след обира в хотелската стая вече не е толкова „материална“ и затова бе и без бижута.

Но по-голямо впечатление направи, че бе и без Кание. Двойката предизвикваше сензация всяка година с появата си на MET Gala. Отсъствието на Уест на тазгодишната церемония веднага породи слухове, че двамата отново са разделени. Този път причината са скандалните плажни снимки на Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян е изоставена от всички

Ким Кардашиян е изоставена от всички

Рапърът бил бесен, че съпругата му е позволила подобни позорящи имиджа и фотоси да видят бял свят. Те обиколиха интернет за броени часове. А този факт със сигурност успя да срине имиджа на риалити звездата заради огромната дози целулит и следи от пластични операции, на които станахме свидетели, пише pik.bg.

Освен рапър, Кание Уест е и доста находчив предприемач. Той бе създал бранд на своята половинка, който вървеше доста успешно. Ким Кардашиян се бе превърнала в истинска модна икона. А всички усилия и вложени средства рухнаха само за минути. Разбира се, съществува и версията, че Кание просто все още избягва медийния шум след нервната криза миналата година.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар