Принц Филип за пенсионирането си: Омръзна ми да стърча над вас!

Гласувайте за статията

Принц Филип се майтапи за пенсионирането си, шегува се, че му омръзнало от партита

Среднощната среща, която кралицата организира хвърли в паника цяла Англия. Оказа се обаче, че принцът е в прекрасно здраве, а извънредната среща е заради желанието му да се оттегли.

И в типично негов стил, час по-късно той отново бе на работа. И дори се шегуваше с пенсионирането си.

„Съжалявам, че ви се налага да сте постоянно приведен“, подзе епископа по време на среща между двамата. „Ами на мен ми омръзна да стърча над вас“, със смях отговори принц Филип.

Самият той със смях приема всички слухове относно здравето му. И дори заяви, че си запазва правото да се появява на определени обществени събития.

След повече от 70 години в служба на Англия, над 22 000 държавни посещения и 5000 речи, принц — консортът на Англия, реши, че е време да се отдаде на заслужена почивка. Кралица Елизабет обяви в официално факсимиле, че напълно подкрепя съпруга си и уважава решението му. А принцеса Ана безусловно бе до него.

Решението на принц Филип да се оттегли от кралските си задължения шокира мнозина. В ранните часове на сутринта, кралицата спешно свика всичките си служители и придворни. Стигна се до спекулации, че принцът е починал. И някои медии дори излязоха с тази новина.

Самият принц Филип заяви, че е много щастлив, че най-накрая ще си почине. Иначе той ще бъде запомнен с някои култови цитати. „Ако британските студенти останат по-дълго тук, всички ще се сдобият с дръпнати очи“, изцепи той по време на разходка по Китайската стена.

Принц Филип се майтапи с пенсионирането си

Принц Филип се майтапи с пенсионирането си

„Спалнята им прилича на бардак“, пък гласи коментар относно новия дом на принц Андрю и Сара Фъргюсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар