Вижте какъв ултиматум поставил Димитър Рачков на Мария Игнатова в началото на връзката им

Гласувайте за статията

Димитър Рачков поставил ултиматум на Мария Игнатова в началото на връзката им

Отношенията на Димитър Рачков и красивата Мария Игнатова продължават да вълнуват обществото. Любимците на зрителите се превърнаха в едни от най-обсъжданите светски личности заради връзката си.

Изплува още един интересен факт около отношенията им. Димитър Рачков поставил ултиматум на очарователната Мария Игнатова още в началото на връзката им.

Комикът поискал от атрактивната блондинка да спре да комуникира в социалните мрежи с приятели и фенове. Той дори поискал от нея да изтрие профила си във фейсбук.

Блондинката се съгласила и от тогава тя не използва социалните мрежи, за да общува с фенове и приятели. Както и за да споделя снимки от ежедневието си.

На нейно име в мрежата съществува профил. Но в нещо има само забавни клипчета с най-различни трикове. Очевидно Мария Игнатова е свикнала с това ограничение и вече не й прави впечатление, че не използва социалните мрежи.

Въпреки, че връзката й с Димитър Рачков приключи преди месеци, тя все още не се е върнала към едно от любимите си занимания в миналото – да публикува интересни постове във фейсбук.

Последната клюка гласи, че връзката й с Димитър Рачков приключила след като той научил ужасяваща тайна. Комикът разбрал от приятели, че преди няколко месеца любимата му направила аборт.

Пред него тя оправдала желанието си да прекъсне бременността със страха, че майчинството ще срине кариерата й.

Димитър Рачков поставил ултиматум на Мария Игнатова в началото на връзката им

Димитър Рачков поставил ултиматум на Мария Игнатова в началото на връзката им

Но обиденият Рачков бил непреклонен. Той решил, че е по-добре да сложат край на връзката си.

Злите езици мълвят, че красавицата е направила аборт, тъй като детето е било плод на изневяра. От началото на връзката на блондинката с комика, името й замесвано в куп скандални любовни афери.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар