Димитър Рачков се събра с наследника си на снимачната площадка

Гласувайте за статията

Господарят на ефира Димитър Рачков също се уреди с роля в „Откраднат живот“.

Димитър Рачков-старши влиза в медицинския сериал тази вечер. Той ще влезе в ролята на бащата на герои на своя син – Коко. Рачков-младши се подвизава от месец-два в телевизионната поредица и успя да спечели симпатиите на тв зрителите.

Хлапето повече от успешно се преобрази в ролята на дете без майка, за което се грижи само баща му. Той, обаче, е заминал за чужбина и го е изоставил на произвола на съдбата. Попаднал в болницата „Св.Кирил“, той веднага влезе под кожата на сестра Жекова. За отрицателно време тя пожела да го осинови.

Но сега я очаква неподозиран обрат. Таткото на Коко, изигран от Димитър Рачков, неочаквано се завръща и търси контакт с изоставения си син. Очаква се това да предизвика сътресения и да се формира нова сюжетна линия. Ролята на старши, обаче, няма да бъде особено голяма.

Димитър Рачков ще си партнира със сина си

Димитър Рачков ще си партнира със сина си

Още от началото на „Откраднат живот“ продуцентите да предлагат на два пъти на Господаря на ефира да влезе в тв поредицата. Сред екипа е и бившата жена на Димитър Рачков – сценаристката Христина Апостолова. Засега той все отклоняваше предложението заради множеството ангажименти, които не му позволяваха да участва и в снимките на сериал, пише slava.bg.

Актьорът за първи път ще си партнира със сина си на снимачната площадка. Ролята може да изглежда лесна и естествена, но това може да се окаже голяма клопка и за двамата. Младши доказа, че е наследил в голяма степен таланта на баща си. Димитър Рачков пък е щастлив, че двамата ще дадат своя принос към голямата и сложна за българското общество тема за децата в приемни семейства и отговорността на родителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар