Тежка драма съсипва Кристина Димитрова

Тежка драма съсипва Кристина Димитрова
1 (20%) 1 vote

Тежка драма съсипва неостаряващата Кристина Димитрова

Вечно младата Кристина Димитрова е съсипана. Причината за това е тежката драма, която тя преживява. Винаги усмихнатата блондинка остана сама. Любимият мъж, с когото тя живее в последните 20 години, не е до нея.

Причината за раздялата й с по-младия от нея Васил е, че той е в затвора. Изпълнителката преживява изключително тежко случващото се.

Любимият й е бил задържан в Куба. Причина за ареста му е трафик на забранени вещества. Разследващите от Острова на свободата спипали нашенеца в наркоафера за милиони.

За любимия на Кристина Димитрова не се знае много. Известно е, че бизнесът му е свързан с транспортна дейност. Оказа се, че спедиторската фирма, която ръководи е била просто параван за трафик на забранени вещества от Куба към Европа.

Нашенецът е бил арестуван при последното си посещение на Острова на свободата.

Кристина Димитрова е съсипана след случилото се . Тя не може да приеме факта, че любимият й ще остане дълго в затвора. С негова помощ тя е отгледала двамата си синове. Големият Димитър вече е на 32 години, а малкият Мартин е на 26 години.

Животът на неостаряващата изпълнителка далеч не е такъв, какъвто изглежда отстрани. Зад гърба си тя има два неуспешни брака. Първият е с Иван Тенев, по-известен като Агент Тенев.

Тежка драма съсипва неостаряващата Кристина Димитрова

Тежка драма съсипва неостаряващата Кристина Димитрова

След развода си с него тя се омъжи за футболиста Георги Димитров. Но и с него бракът й приключи по същия начин. Спортистът се оказа ужасно ревнив и изпълнителката не успя да свикне с болезнената му ревност.

След двата неуспешни брака и последвалите тежки разводи, блондинката срещна настоящия си любим. Но съдбата и този път не се оказа благосклонна към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар