Цвети Стоянова се изпокара с бившите си съотборнички (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова е на нож с бившите си съотборнички

Цвети Стоянова загърби приятелството с бившите си съотборнички. Въпреки, че момичетата бяха неотлъчно до нея през най-тежките мигове от живота й, красавицата реши да прекъсне всякаква връзка с тях.

Слуховете за това потвърди и треньорката на момичетата Ина Ананиева, която наскоро сключи брак с любимия си. Тя заяви, че Цвети Стоянова страни от тях. Блондинката сподели, че няма представа каква е причината за решението на Стоянова.

Ина Ананиева допълни, че най-точен отговор на този въпрос може да даде самата Цвети.

Приближени до бившия ансамбъл коментират, че златното ни момиче взело решение да се откъсне от съотборничките си без основателна причина. Напоследък Цвети Стоянова започнала да страни от тях и да се съмнява, че те й завиждат и искат да й навредят.

Тези мисли са в основата на хапливите коментари, които грацията публикува в мрежата. От тях също става ясно, че отношенията й с останалите грации са се влошили.

Най-близка от ансамбъла с нея беше Цвети Найденова. Двете дори имаха планове за съвместен бизнес, свързан с дрехи и бижута. Но идеята им така и не се реализира.

Найденова съобщи наскоро, че двете с бившата й съотборничка вече не се чуват и тя самата не знае каква е причината за това.

Цвети Стоянова също потвърди слуховете, че е прекъснала всякаква връзка с бившата си съотборничка, но не издаде повече подробности.

Цвети Стоянова е на нож с бившите си съотборнички

Цвети Стоянова е на нож с бившите си съотборнички

Грацията, която едва не загуби живота си преди месеци, сподели че единственият човек от старото й обкръжение, с когото поддържа връзка е нейният приятел Александър Любенов.

Приближени до нея коментират, че тя има един проблем. Винаги мисли, че другите й завиждат и искат да й навредят. Поради тази причина умишлено се дистанцира от тях, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар