Почина осиновената щерка на Ванга

Гласувайте за статията

Преди дни от този свят си отиде осиновената дъщеря на пророчицата Ванга.

Баба Венетка е починала на 74 години. Тя не най-близкият човек на Ванга приживе, нейна икономка и гледачка. Заради силната връзка помежду им, пророчицата реши да я осинови, тъй като така и не се сдоби с кръвни наследници.

Възрастната жена е починала в дома си в село Лешница, област Сандански. В последните й мигове до нея са били двете й деца, който са се грижили за нея в последните години. Баба Венетка боледува дълго и не успя да пребори тежкото заболяване.

Осиновената дъщеря на Ванга бе изпратена в последния си път оъ цялото село, което я обича и уважава. безграничната обич към нея се дължи не само на огромното й сърце. Респект към нея предизвиквал и факта, че е успяла да спечели пълното доверие на пророчицата. А тя, както знаем, много добре познава и усеща хората. И щом тя я е одобрила и допуснала до себе си, то тогава наистина е чист и свят човек.

Ванга и Венетка отново са заедно във вечността

Освен това, баба Венетка също притежавала способност да лекува. Тя притежаваше и магични разноцветни очи, които са поредното доказателство, че е докосната от Бог, също като своята покровителка, пише bgdnes.bg.

Венетка Митрева приживе много пъти е говорила за пророчицата. тя е определяше като строга, но и много обичаща. За нея Ванга си е била като същинска майка, защото е отишла в дома й едва на две години. Двете са неразделни до смъртта й, а сега остават завинаги свързани в един друг свят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар