Тибетска рецепта прави организма чисто нов!

Гласувайте за статията

Тази тибетска рецепта пречиства организма и пази от болести!

Тибетска диета чисти токсините от кръвта. Здравословна рецепта от Тибет намалява риска от инфаркт и инсулт. Важното при нея е да се пие в продължение на двадесет и пет дни една определена напитка.

тибетска рецепта

Тази тибетска рецепта тази тялото от болести

Тя е приготвена специално и се пие винаги сутрин, само на гладно. От нея се пият минимум една-две чаши.

За нея са необходими триста грама лук и килограм лимон. Те се нарязват на ситно и се слагат в литър и половина вряща вода. Оставят се да врат петнадесет минути, за да се освободят полезните вещества.

Така приготвените лук и лимони са и мярка против рак и редица опасни болести. Напитката засилва и имунната система на човека. Отварата може значително да намали риска от инфаркт и инсулт.

Лимоните стимулират стомашните сокове и намаляват производството на кръвна захар. Пектинът в цитрусите намалява апетита и създава чувство за ситост. Дори четири часа след приема им не се усеща глад.

Важно за храносмилането играе и витамин С, на който са богати и лимоните.

Лукът помага срещу остеоартрита и освен това подмладява. Лимоните действат невероятно срещу стрес, камъни в бъбреците и заздравяват венците.

Лукът съдържа още много полезни вещества. В него са открити серни съединения. Те се усвояват много лесно от организма.

Освен това чрез кръвния поток отиват до различни части на организма и лекуват. Клетките се подмладяват, оказват и благотворно действие на главния мозък.

По време на почистващата диета е необходимо да се спазват и различните правила на здравословното хранене. Тогава трябва да ограничавате приема на животинските мазнини, както и на алкохола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар