Асен Блатечки просълзи Катерина: С нея съм едно цяло, тя е единствената! (зарадва жена си, но срина Диляна Попова)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки направи нещо наистина трогателно за Катерина Горанова!

Жената на Асен Блатечки – Катерина Горанова преживя наистина много покрай него и безкрайните му изневери. А за капак трябваше да преглътне не само изневярата му с Диляна Попова, но и появата на общото им дете Борил.

Асен Блатечки

Асен Блатечки най-после призна публично коя е единствената жена за него

Катерина прояви истинска женска сила и огромна любов като прибра блудния си съпруг обратно у дома. И то още, докато Диляна беше бременна. Блатечки се върна при нея, но призна сина си и продължава да се грижи за него.

Явно оценил саможертвата и характера на Горанова, преди дни Асен Блатечки направи признание, което разтърси всички. Той твърдо обяви, че Катерина е единствената за него и никоя друга не съществува.

„С жена ми сме едно цяло, това е. Не може да се опише по друг начин. Просто аз съм тя и тя е аз. Катерина е единствената за мен. И не само затова, че роди прекрасната ни дъщеря, а защото сме еднакви. Имаме общи цели, мечти, виждания за живота“, разкри Асен Блатечки.

Най-после Катерина Горанова може да вдигне високо глава и да се почувства окрилена след думите на половинката си. Щастието за нея обаче, е нещастие за другата – винаги така се получава. А другата в случая е Диляна Попова.

Близки до манекенката разказват, че въпреки раздялата си с Блатечки, тя се разплакала като разбрала за обяснението му в любов. И не, защото още вехне по него, а от чисто женско его и чувство за достойнство.

„Никога не чух от него и една добра дума за себе си в ефир. Ей така, директно да каже нещо. Разбира се, че е обидно и разбира се, че боли. Но съм силна и ще го преживея така, както и всичко останало досега“, твърдяла Диляна Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар