Протест под дъжда: Слави Трифонов остава на място до 18 часа! (ще стои пред парламента всеки ден)

Дори дъждът не изплаши Слави Трифонов. Остава на място до 18 часа и ще протестира всеки ден
0

Слави Трифонов не се изплаши от дъжда, остана пред парламента!

Дъжд се изсипва над столицата в момента, но протестиращите заедно със Слави Трифонов не се изплашиха. Те остават пред сградата на парламента и ще стоят там минимум до 17-18 часа днес.

Слави Трифонов
Дори дъждът не изплаши Слави Трифонов. Остава на място до 18 часа и ще протестира всеки ден

Това призна самият шоумен, запитан докога смята да остане на мястото. „Смятам, че 17 или 18 часа е напълно нормално. Защото по принцип тогава трябва да приключи работния ден. Странно ми е обаче защо за нашите депутати това не важи?! Защо те не работят – не само до 17 часа, а изобщо. И какво правят, след като са избрани от народа точно с тази цел. Да му бъдат служители и да отстояват правата му“, каза Слави Трифонов.

Още в началото на протеста си пред парламента днес той обеща, че няма да се откаже и че това няма да е първият и последен ден, в който ще отстоява позициите си.

„Всеки ден ще идвам тук, не само днес. Всеки ден – ей така ще си стоя на столчето, докато някой от народните представители вътре не реши най-после да помисли за хората. И не приеме гласуването на референдума, подкрепен от два милиона българи“, обеща Слави Трифонов.

Около него и в момента, насред дъжда, има огромна тълпа от граждани. А прииждат и още хора, които досега не бяха разбрали за протеста. Млади и възрастни хора един след друг се редят да говорят с шоумена и да му задават въпроси. Много са и поздравленията и овациите за смелостта и патриотизма му.

Заедно с Трифонов, разбира се, са и хората от екипа му, начело с Евгени Димитров – Маестрото, както и сценаристите. Повечето от тях вече са добре облечени, предвид захладнялото време и дъжда. Слави обаче остава само по риза – така, както пристигна от самото начало.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.