Волен Сидеров стана бавачка за празника на труда (Вижте го с Волен-младши)

Гласувайте за статията

Волен Сидеров стана баща-мечта, на 1 май се разхожда из София с малкия си син

Волен Сидеров изненада столичани и гостите на София за 1 май. След дни на тежки преговори по съставянето на новия кабинет лидерът на Атака разходи малкия си син. И то съвсем сам без компанията на половинката си Деница Гаджева.

Свидетели били впечатлени как син и баща пристигнали заедно в кафена точно срещу Фонтана на Фандъкова. Гледката била много приятна. Рядко се вижда как известен политик се разхожда сред простосмъртните и дундурка малкия си наследник.

Според очевидците обаче на помощ на известния баща дошла жена. Която била роднина на Деница от към майчината й рода.

Според преките очевидци националистът имал измъчен и уморен вид. Явно препирните покрай реденето на министерските кресла са дошли в повече на шефа на атакистите. Волен Сидеров – старши се подкрепил с билков чай и един кроасан. Докато малкия щъкал насам –натам зорко следен от  русата дама.

Току що проходил Волен-младши по едно време се уморил. А татко мо свойски го взел на коляното си и му дал да пийне водичка.

Присъстващите се умилили от нежния жест на иначе сприхавия политик. Даже някои взели телефоните в ръка и започнали да щракат фотоси на националиста и наследника му за спомен. Всички отбелязали факта, че малкия, който е на година и седем месеца е одрал кожата на баща си, предават от електронното издание retro.bg.

Според слуховете в преговорите за кабинета Борисов 3 най-безкомпромисен бил лидерът на Атака. Но пък със сина си бил неузнаваем, твърдят очевидци.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар