Кралица Елизабет оповести важна новина от Бъкингам (Цялата истина за панаира)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет обяви, че съпругът й се оттегля от кралските си задължения, ще си седи у дома

Невероятния панаир около Бъкингам най-накрая получи отговор. След като кралица Елизабет посред нощ извика подчинените си в двореца, всички решиха, че нещо се е случило с нея или принц Филип. Оказа се, че има истина в слуховете, но те далеч не са свързани с живота и здравето на кралската двойка.

Просто принц — консортът се оттегля от кралските си задължения.

Това ще се случи през есента, а до тогава Филип ще продължи да изпълнява ангажиментите си. През септември обаче той ще спре да взима участие в обществения живот. И ще се появява само в изключително редки ситуации.

Принц Филип е на 95 години и през юни ще навърши 96. Наследник на гръцкия кралски дом, той сключи един от най-блестящите бракове в Европа, венчавайки се за кралица Елизабет. През годините са се носели много слухове за негови афери, но нито той, нито кралицата някога са поставяли под съмнение бъдещето на връзката си.

Самата кралица Елизабет предизвика паника снощи, когато събра на спешна и извънредна среща домакинството си. Предполагаше се, че причината е вероятната смърт на принц Филип, но за щастие се оказа, че слуховете са безпочвени.

В действителност, принц Филип е добре, но се очаква да се оттегли от задълженията си през септември. Междувременно Кейт и Уилям вече се преместиха в Лондон. Както е известно, двойката обяви, че през есента ще поемат повече ангажименти. И за това са върнали и децата в столицата.

„Всичко e един празен балон. Далеч сте от истината, че има смърт в кралския дом“, обявиха от прессекретариата на Бъкингам. Медиите във Франция първи пуснаха новината, но се оказаха излъгани.

Кралица Елизабет съобщи важна новина, принц Филип напуска кралската служба

Кралица Елизабет съобщи важна новина, принц Филип напуска кралската служба

„Заради „мистериозната среща“ на Дейли Мейл Туитър полудя! Това беше най-откачения ден в живота ми“, гласят още изказвания на кралски чиновници, след разкритията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар