Капка Георгиева изнудва Волен да я уреди с пост във властта

Гласувайте за статията

Капка Георгиева натиска бившия си да я уреди с работа

Капка Георгиева не спира да звъни по телефона на лидера на Атака

Капка Георгиеваа изнудва Волен Сидеров да я уреди с работа. Бившата на лидера на Атака не спирала да му звъни по телефона с изискване да й намери някакъв хубав пост във властта. Това издават хора от Парламента.

Това сериозно притеснявало Сидеров, който много добре знае, че ако не успее да задоволи прищевките на Капка, тя тутакси ще се появи в някоя медия и ще започне да злослови по адрес на бившия си любим.

„От няколко дни Волен не е на себе си. Ходи като в унес. Нищо не казва, но доколкото разбрах, има проблеми с бившата си“, издаде народен избраник от групата на Патриотите.

Капка ГеоргиеваСпоред мълвата сега Капка натискала Сидеров да я уреди с пост в Министерството на образованието. Атакистът обаче се дърпал и спрял да си вдига телефона.

Бивши съратници на Волен от времето му на водещ по телевизия СКАТ твърдят, че той избягва да говори за бившата жена в живота си, тъй като смятал, че самото произнасяне на името й му носи лош късмет.

Наскоро пък лидерът на „Атака“ се оплакал пред приятели на маса, че Капка има лоши очи, с които се страхува да не урочаса новороденото му детенце. Огнената фурия се сдобила с доста силни психични способности след кончината на близката си приятелка – голямата екстрасенска Вера Кочовска, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар