Любовен триъгълник влоши отношенията между Румен Радев и Десислава! (този път причината е мъж)

Гласувайте за статията

Румен Радев едва сдържа гнева си, служители в президентството потресени!

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са на път да се оплетат в сложен любовен триъгълник. От известно време насам напрежението помежду им е все по-осезаемо.

Румен Радев

Румен Радев не сдържа нервите си заради честите срещи на съпругата си и бившия й мъж

Това разкриха служители на „Дондуков“ 2, които с ушите си чували как държавният глава и първата дама разговарят на висок тон в кабинета му. Този път обаче причината за семейната драма не е някоя засукана секретарка или репортерка, която души около президента.

Ревността днес се е загнездила в ума на самия Румен Радев. Той видимо беснеел от факта, че бившият мъж на Десислава Радева често се отбива в президентството и по-точно директно в нейния кабинет, пише агенция Пик.

Двамата се затваряли за дълго между четирите стени. А разговорите им засега поне остават тайна, която само те си знаят. Припомняме, че въпросният Георги Свиленски не е само депутат от БСП, а бивш мъж на Десислава и баща на сина й.

Румен Радев и Генерал Деси, както я наричат почти всички, се ожениха преди има-няма половин година. Вместо да са отдадени на още горещата си любов обаче, ето, че напрежението ги завладя.

„Не се знае дали наистина Радев ревнува, или просто се дразни от тайните разговори на жена си със Свиленски. От чисто политически аспект. Все пак той е президентът и трябва да е наясно с всички въпроси, които се дискутират в президентството. Дори и от жена му“, коментират източниците.

Предстои да видим как ще се развият нещата оттук нататък и дали, за да запази мира в новото си семейство, Десислава Радева ще разреди срещите с екс половинката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар