Парламентът стана свърталище на любовниците на властта

Гласувайте за статията

Парламентът след последните избори е с прелюбопитен състав.

Докато всички коментират състава на новото правителство, парламентът ври и кипи от страсти. На последните избори шанс да станат народни представители получиха доста неизвестни на политическа сцена досега личности. Други пък отдавна са в устите на хората, но не със своите дела в тяхна полза. Новите женски попълнения сред 240-те със сигурност будят най-голям интерес.

Със сигурност властта е примамлива за всеки. Но дали всички я искат само за да изпълнят дълга си към народа? Парламентът днес блесни с някои ключове женски фигури, които доскоро свързвахме предимно с мъжете до тях, които бяха в управлението. А сега ролите се сменят. Определено ще бъде интересно!

Няма как да не започнем с Елена Йончева. тя смени бойното после с трибуната в Народното събрание и вече е от другата страна на микрофона. Всички си спомняме, че до преди години журналистическите й удари често оставаха в сянката на връзката й с червения лидер Сергей Станишев. Тогава той бе премиер, а тя винаги научаваше горещите новини първа.

След раздялата им, политикът направи кариера в Европарламента. Йончева пък удобно се намести в сред родните депутати, а политическата й кариера стартира ударно с назначение в екипа на президента Румен Радев и бърза рокада. Тя избра поста на народен представител и се забърква с шумен медиен скандал с Бойко Борисов. Сега бившата журналистка е говорител на БСП и не пропуска да се изкаже на всяко парламентарно заседание.

Друг народен представител от БСП

също се включва към дамите, докоснали се до властта първо чрез мъжете си. Става дума за Нона Йотова. Съпругата на Богомил Бонев, бивш вътрешен министър, бързо загърби десните си наклонности, за да се уреди с място на банките в Народното събрание. Заработвала като певица до преди няколко години, днес Йотова е сред най-примерните в парламента. Най-верният й съветник за ходовете в политиката е нейният мъж, който е врял и кипял в тази сфера.

Парламентът е трибуна на болни амбиции

Парламентът е трибуна на болни амбиции

Парламентът, обаче, приюти не само стари любови на бивши емблематични управляващи. Новото лице Веселин Марешки успя да вкара не една, а две дами, които се спрягат за негови любовници. Това са Боряна Георгиева и Гергана Стефанова. Първата дори се фука с „приятелски“ снимки с горивния и лекарствен бос. Уж се познавали от деца. А колко добре са се опознали, само те си знаят…
Докато при тези дами любовният статус седи с голяма въпросителна, то друг народен представител смело може да каже, че парламентът го е срещнал с любовта. Става въпрос за бившият министър на земеделието от ГЕРБ Десислава Танева. Тя има връзка с кмета на Котел Коста Каранашев, от когото очаква и близнаци. Именно бременността й вероятно я е възпрепятствала отново да заеме министерското кресло.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар