Нещо страшно се случва с Йорданка Христова

Нещо страшно се случва с Йорданка Христова
5 (100%) 1 vote

Певицата е започнала да губи паметта си

Нещо страшно се случва с известната естрадна певица Йорданка Христова.

От близкото обкръжение на Йорданка Христова издават, че има сериозни проблеми с паметта.
Втората цигулка на българската естрада е с осем години по-млада от Лили Иванова, но въпреки това вече са я затиснали сериозни здравословни проблеми.

Напоследък дори се стигнало дотам, че Йорданка Христова започнала да забравя с кого е разговаряла и какви ангажименти е поела.

Йорданка Христова

Певицата е започнала да губи паметта си

На този етап Xорданка Христова е вирнала нос поради факта, че всеки понеделник грее на малкия екран като част от журито на „като две капки вода“.
Този ангажимент обаче няма да е вечен и ще й се наложи бързо да се върне към сцената, след края на предаването.

Тогава вече забравянето на поетите ангажименти може да й струва много. Запознати издават, че засега Йорданка Христова няма финансови притеснения, тъй като договорила с продуцента Магърдич Халваджиян космически хонорар. Поради тази причина тя може да си позволи да отказва участия за момента.

Парите са достатъчни, за да може да изкара с тях цяло лято. Освен това ще й останат и за воаяж до любимата й Куба.
Все пак понякога Йорданка Христова се съгласява да пее на частни партита. Това удоволствие обаче струва доста скъпо на отсрещната страна.

Близки до Йорданка Христова предполагат, че след края на „Като две капки вода“, Йорданка Христова ще иска да се усамоти за известно време. По всяка вероятност тя ще избяга от светския шум във вилата си в Царево. Именно там ще може да си отдъхне от всичко. А и какво по-добро място за почивка в разгара на лятото?

Припомняме, че малко преди старта на шоуто „Като две капки вода“ излезе информацията, че Йорданка Христова се намира в затруднено финансово положение.
Предложението да журира обаче й дошло като манна небесна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар