Юлиан Константинов налитал на бой на Слабаков (Всичко за скандала в „Аз обичам България“

Юлиан Константинов налитал на бой на Слабаков (Всичко за скандала в „Аз обичам България“
5 (100%) 1 vote

Юлиан Константинов е бил изгонен от „Аз обичам България“ заради Андрей Слабаков

Юлиан Константинов е налитал на бой на актьора

Юлиан Константинов е бил изгонен от „Аз обичам България“ заради Андрей Слабаков. Хора от екипа разкриват, че той е проявявал прекалена агресивност към останалите участници и в частност към актьора, когато не е бил съгласен с тях.

Заради това оперният певец беше заменен от Иван Ласкин, напълно изненадващо за зрителите.

„Юлиян взимаше нещата твърде на сериозно и през последните седмици на няколко пъти прояви изненадваща агресия към хора от противниковия лагер”, твърдят източници.

Юлиан КонстантиновПреди няколко седмици певецът налетял на капитана на другия отбор – Андрей Слабаков, което допълнително наляло масло в огъня. Според хора от екипа невъздържаното поведение на оперния бас дори наложило спиране на снимките на няколко епизода от предаването, което е на запис. Екипът и участниците трябвало да изчакат Константинов да успокои топката, за да може снимките да продължат.

„Адски се пали, много е невъздържан и не може да контролира гнева си, а най-вече изобщо не си дава сметка, че това е шоу, а не реално състезание. Юли е много честолюбив и когато губи, много страда. На няколко пъти обаче се усъмни в победата на Слабаков и обвини екипа на шоуто, че подсказва на актьора”, коментират очевидци на агресивното поведение на Юлиан.

Константинов крещял, че играта не е честна и че ще напусне предаването. Същевременно той на няколко пъти бил предупреден от продуцентите, че ще изхвърчи, ако не престане да буйства. Ултиматумът явно не подействал и в крайна сметка след поредна тежка изцепка продуцентите взели категоричното решение да изгонят капитана на единия отбор, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар