Дарина Сарелска се промени до неузнаваемост след скандала с Васил Иванов (ФОТО)

Дарина Сарелска се промени до неузнаваемост след скандала с Васил Иванов (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Новинарската шефка си смени визията

Шефката на новините в Нова тв Дарина Сарелска се промени до неузнаваемост след скандала, който бе разпален от разследващия журналист Васил Иванов.

Дарина Сарелска вече е с нова визия. Тя е преминала в отбора на блондинките. Новинарската шефка се появи на живо в ефир за пръв път след скандала, за да внесе яснота по темата.

Очевидно след драмите, в които бе въвлечена покрай скандала с Васил Иванов, Дарина Сарелска се е опитала да се превърне в трудно разпознаваема за обществото. И определено й се е получило.

Дарина Сарелска

Новинарската шефка си смени визията

Тя се появи в ефира на Нова тв с кичури и спусната коса. Дарина Сарелска направи изключително спокоен коментар по горещата тема, която е сред водещите през последните няколко дни. От думите й стана ясно, че окончателно е загърбила проблемите, пред които се е опитал да я изправи Иванов.

Гост в студиото на Нова тв, бе и Бетина Жотева от СЕМ. Тя обяви, че фалшивите новини представляват сериозна заплаха за държавната сигурност. Крайно време е хората да осъзнаят, че тези новини са като бомба с часовников механизъм, върху която стоим всички.

Така или иначе появата на Дарина Сарелска в ефира на Нова тв потвърди окончателно новината, че ръководството на медията няма никакво намерение да се разделя с нея.
Припомняме, че покрай скандала с Васил Иванов се понесе мълвата, че се готви уволнението на новинарската шефка.
Това обаче в крайна сметка се оказа поредната измишльотина.

Твърдеше се, че след скандала около Васил Иванов, Дарина Сарелска се е сринала психически и не стъпвала на работното си място цяла седмица.
Тя не само врътнала ключа на стъкления си кабинет, наричан от подчинените й „аквариума“, а дори заличила и профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Според запознати новинарската шефка е изпаднала в нервен срив след случилото се. Тя обаче не си била пуснала нито отпуск, нито пък била в болничен за дните, в които отсъствала от работното си място, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар