Корнелия Нинова хвърли бомба в ефира с тези разкрития

Председателят на БСП отговори на нападките
0

Председателят на БСП отговори на нападките

Лидерът на БСП Корнелия Нинова взриви бомба в ефира с разкритията, които направи.

Тя бе категорична, че бизнесменът Георги Гергов е част от политическото задкулисие, след което заяви, че няма да коментира нищо повече по този въпрос.

Заради привържениците на партията обаче Корнелия Нинова се почувства длъжна да отговори на множеството въпроси, които възникнаха напоследък.

Тя разкри, че след изборите е имало сформирана група, която е била натоварена със задачата да окаже натиск върху нея. Тази група е била съставена от политически лица от БСП и отвън.
Цялото това упражнение е било, за да направи голяма коалиция с ГЕРБ.

Корнелия Нинова
Председателят на БСП отговори на нападките

След това Корнелия Нинова е получила предложението да оглави Народното събрание. Било е отправено предложение и към Деница Златева да остане в кабинета на ГЕРБ.
Според лидера на БСП всичко, което се случва в момента е цената, която трябва да плати заради отказа си да направи това.

Нинова си дава ясна сметка, че въведената от нея мандатност за депутати от БСП в ръководните органи, също е сред причините за тежките удари, които понася в момента. Този път обаче ударите идват вътре от партията.

Корнелия Нинова уточни, че Георги Гергов е бил част от политическото задкулисие. Самият той е настоявал за широка коалиция с ГЕРБ, както и Нинова да приеме предложението да заеме председателското място в парламента.

Тя разкри, че по време на разговорите, които са били проведени с нея по тази тема, е била предупредена, че ако не приеме, загиват.
Нинова категорично отрече твърдението, че само хората на Гергов са я направили председател на БСП и допълни, че на конгреса е получила подкрепата на още 500 души социалисти.

Не отрече, че се е срещала с Цацаров, но заяви, че не е имала нужда от посредници за срещата, нито пък го е молила за нещо.

В заключение Нинова отговори на нападките, заявявайки, че не е предала никого и е била принципна докрай. Няма намерения да се отклони от платформата, която е била приета по време на конгреса, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.