Камелия се фука с нови фасети за 20 бона: По-красива съм от всички конкурентки! (виж тук) Преглеждания: 10486

Камелия се ръсна с 20 бона за нови зъби, но вече изглежда наистина съвършено
0
Оценете този post

Камелия шашна ефира с новите си снежно бели зъби!

„Фасетите ми са нови. Сложиха ми ги за 20 000 лева в Полша. И съм безкрайно доволна, защото ги поставиха само за четири дни, а не като тук за няколко месеца. Белички са, здрави и красиви. Не съм срещала друга колежка с такива“, похвали се фурията на поп фолка Камелия в скорошно интервю.

Камелия
Камелия се ръсна с 20 бона за нови зъби, но вече изглежда наистина съвършено

Действително зъбите й изглеждат ослепително – бели и подредени като мъниста. Камелия се оплака, че още като малка имала проблеми със зъбите, които били естествено оцветени в жълтеникав цвят.

На места били и криви, така че се наложило да ги сменя още рано-рано. Сега обаче ги подновила за пореден път и смята да остане с тях до старини. Защото били направени толкова добре, че можела да пие червено вино и кафе, без да се тревожи дали ще се оцвети емайлът.

А хрускането на ябълки й било от най-любимите неща. „Все едно съм си с родните зъби, невероятно нещо. Горещо препоръчвам Полша на всеки, който има проблеми и разбира се, има финансовите възможности за интервенция там. Доволна съм“, хвали се Камелия.

Тя признава и че има намерение да си постави и филъри на лицето, които служат за лифтинг и опъване на кожата. Все пак певицата отдавна премина 40-те лазарника и дори и да не й личи на пръв поглед, времето си казва думата.

Камелия се облажи и с тлъст хонорар от шоуто „Гласът на България“, където е в ролята на един от менторите. Което определено й е дало допълнително самочувствие на богата дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.