Ужас: Надя Иванова се свърши, здравето й е по-зле от всякога! (близките й са в ступор)

Гласувайте за статията

Надя Иванова отново е спряла да се храни като положението й е направо опасно!

Водещата на „Елит“ Надя Иванова явно не успя и във връзката си с милионера Борислав Комсийски. Двамата се загаджиха за известно време след напускането на Къщата на Вип Брадър. Но очевидно всичко помежду им е приключило по бързата процедура.

Надя Иванова

Надя Иванова става все по-слаба, вече прилича досущ на ходещ скелет

Не се знае чия е вината за това, но и в случая не раздялата им е важна. А здравето на Надя Иванова, което вече никакво го няма. Близки до нея източници разкриха, че само преди дни бившата хубавица е посетила премиерата на нов видеоклип в столично заведение.

Тя била облечена в скъп гащеризон, върху който наметнала елегантен блейзер. В мига, в който съблякла блейзера обаче, хората около нея изстинали. Защото за всички станало ясно, че Надя отново се е завърнала към анорексията.

„Страшно беше. Гръбнакът й направо беше изхвъкнал, а ръчичките й горе бяха с обиколка по-малка и от на 5-годишно дете. Не е добре това момиче. Явно изобщо не се храни, колкото и да отрича, че има проблеми с това. Ако продължи дори още седмица по този начин, може да четем и че е влязла в болница“, коментират очевидци.

Освен всичко друго, липсата на пълноценна храна е дала отражението си и върху окосмяването на водещата. Която изгубила миглите си и вече било невъзможно да излиза навън без изкуствени такива.

А косата й задължително била с прическа и екстеншъни, които да прикрият пораженията върху скалпа й. Всички се надяват, че Надя Иванова все пак е умна жена и би трябвало сама да се осъзнае и да потърси помощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар