Мария Силвестър отново намери любовта след развода

Гласувайте за статията

Нов мъж е завладял сърцето на Мария Силвестър след развода със Среброто.

Мария Силвестър отново напомни за себе си с новия сезон на „Бригада Нов Дом“. Чаровницата без особени усилия стана любимка на тв зрителите. Тя е винаги усмихната, но доскоро зад тази усмивка се криеше голяма болка. Тя се разведе с мъжа си Силвестър Силвестров доста неочаквано за мнозина. Сега е категорична, че двамата са успели да преживеят сътресенията в името на сина си Давид.

След тежкия и болезнен развод Мария Силвестър и бившият й мъж са възстановили нормалното общуване помежду си и ще си останат добри приятели. А, междувременно, тв водещата е успяла да открие щастието си в нов мъж. тя споделя, че има приятел и е влюбена, но не иска да споделя повече подробности за новата си връзка.

Миария Силвестър преживя развода с нова любов

Миария Силвестър преживя развода с нова любов

Новата любов на красавицата не се отразява по никакъв начин на общуването й със сина й Давид. за нея той винаги ще е най-важният мъж. сега малкият прекарва еднакво време с двамата си родители. Както всяко хлапе, и той е преживял тежко раздялата им. Дори Мария Силвестър го е водила на психолог, притеснена за психичното му здраве, пише hotnews.bg.

Сега тя е категорична, че ситуацията се е нормализирала и всеки гледа трезво на ситуацията. Освен в любовен план, водещата посреща промени и в чисто битов. От скоро тя е собственик на просторен апартамент в „Драгалевци“, където ще живее със сина си. Сега й престои ремонт, но той вероятно ще е най-лесният в живота й, защото Мария Силвестър придоби куп полезни умения от Караджов и бригадата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар