Бойко Борисов и Румен Радев с еднакъв моден вкус (Вижте кой е по-суетният)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов и президента ходят с едни и същи костюми, двамата генерали предпочитат известна бг марка

Бойко Борисов и Румен Радев предпочитат българското. Двамата първи държавни мъже са фенове на една и съща бг марка. Обличали се от родна фирма. От която лично подбирали костюмите си.

Според хора работещи в предприятието президента се появил с цяла кохорта от гардове на НСО във фабриката за мъжка мода. Посещението му било ненадейно. Затова на персонала забранили за час да мърдат от работните си места.

Целта била да се осигури на Радев пряк достъп до залата за платове. Като до височайшия държавен ръководител били допуснати само двама от модилиерите и директорката.

Румен Радев сам искал да си избере плата за костюма. Което не било случайна практика. Фирмата се зареждала само с висококачествени платове от Италия. Затова много ВИП персони лично идвали да пипнат материята и да им вземат мерки.

Но работниците до ден днешен не помнят да е наставала такава паника както с посещението на летеца.Те разправят, че другият генерал Борисов идвал в завода често. Но се държал свойски с тях. Поздравявал ги и с всеки се здрависвал, предават от електронното издание pik.bg.

В сравнение с президента Бойко не бил толкова суетен. Доверявал се на моделиерите за избора на плат и модел. Докато бившия пилот бил по-претенциозен. Ракриват, че повече от час си избирал плата. И още толкова време кройката.

Според думите на шивачките по няколко пъти се случвало от „Дондуков” 2 да им върнат костюма за поправка. Като според слуховете първата дама Деси Радева имала последната дума. Въпреки, че никой не е виждал президента лично нарежданията се получавали от моделиерите.

Докато Борисов винаги се появявал да ги поздрави за добре свършената работа.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар