Татяна Буруджиева направи любопитни разкрития за новите министри

Татяна Буруджиева направи любопитни разкрития за новите министри
5 (100%) 1 vote

Тя поясни, че хората, които ще оглавят някои министерства, са „повече от ясни“

Социологът Татяна Буруджиева направи доста любопитни разкрития, свързани с новите министри.

В ефира на Нова тв Татяна Буруджиева заяви, че министърът на вътрешните работи ще е професионалист, а не политическо лице. Тя бе категорична, че ако за този пост бе спрягано името на политическа фигура, досега дъвката отдавна да е сдъвкана.

Тя поясни, че хората, които ще оглавят някои министерства, са „повече от ясни“. Татяна Буруджиева поясни, че все още се крият имената на евентуалните нови министри.
Според нея реакцията в социалните мрежи, свързани с чантите на министърките, е повече от лоша реклама.

Татяна Буруджиева

Тя поясни, че хората, които ще оглавят някои министерства, са „повече от ясни“

Татяна Буруджиева припомни, че в случаите, в които се започва атака срещу имиджа на някой политик и то от ранга на Лиляна Павлова, която е сериозен политик, със сериозен рейтинг, задължително трябва да се спазва едно правило. А то е, че ораторът трябва да бъде легитимен, както и речта, и адресата. Лепенето на етикети в тези случаи не е добра идея.

Освен това космическите цени, които бяха обявени също не са добре дошли. Тя бе категорична, че Ллияна Павлова е човек, който спокойно би могъл да си позволи да даде 3 500 лева за дамска чанта. И в това няма нищо фатално.
От друга страна обаче не бива да се забравя, че политическите фигури трябва да се съобразяват с аксесоарите, които носят.

Георги Харизанов пък бе категоричен, че проблемът не е в имената, а в работата, която има да се върши. Той припомни, че по време на предизборната кампания, най-големи заявки бяха дадени за две сфери – социалната сфера и образователната.

Без съмнение някои от секторите се нуждаят от преминаване през шокова терапия. В този ред на мисли са необходими хора, които не притежават инстинкт за самосъхранение, а са наясно с работата, която вършат. Казано с други думи те не трябва да са загрижени само и единствено за личния си образ, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар