Гергов взриви бомбата с разкритията, които направи за Корнелия Нинова и Румен Овчаров

Бизнесменът предупреди, че скоро ще се отвори кутията със скелетите
0

Бизнесменът предупреди, че скоро ще се отвори кутията със скелетите

Бизнесменът Георги Гергов взриви истинска бомба с разкритията, които направи за лидера на БСП – Корнелия Нинова и бившият министър на енергетиката Румен Овчаров.

В сутрешния блок на Би Ти Ви, Гергов призна, че е организирал срещи за Корнелия Нинова по подобие на тази между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.
Бизнесменът обаче недоумява защо Корнелия Нинова си е променила мнението само в рамките на три часа.

Гергов попита защо в 9 ч. тя е казала „Или той, или аз!“, при положение, че е правила при него подобни тайни срещи.
Бизнесменът побърза да уточни, че всъщност тези срещи са си техни партийни дела. Гергов бе категоричен, че десет дни преди неговата среща, Корнелия Нинова е била при Сотир цацаров.

Корнелия Нинова
Бизнесменът предупреди, че скоро ще се отвори кутията със скелетите

Той е категоричен, че Корнелия Нинова и Румен Овчаров, са последните, които биха могли да говорят за паралелна държава и мафия. Гергов ги посъветва много да внимават и припомни, че преди време е предупредил, че предстои да се отвори кутията със скелети.

На практика това означава, че на бял свят ще излязат всички икономически сделки. Той уточни, че единствената чиста сделка на Нинова и Гергов, е тази за пловдивския панаир.
Времето, в което маските ще паднат, няма да е никак благоприятно за гореспоменатите политици.

Той призова Корнелия Нинова да отговори на въпросите, свързани с „Булгартабак“ и побърза да уточни, че това не е заплаха. Даде да се разбере, че не се занимава с предатели.
Гергов не скри възмущението си от факта, че тя също е правила редица тайни срещи, дори някои от тях са били в негово присъствие, а в същото време се опитва да скача срещу това.

Георги Гергов проговори и за друга случка от миналото, в която в 9 ч. сутринта Румен Овчаров отишъл при него и му казал, че на следващия ден ще уволнят Корнелия Нинова. След това тя заминала за Испания, а при втория разговор Сергей Станишев я вкарал в бюрото, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.