Лиляна Павлова се фука с чанти за 17 хиляди лева

Лиляна Павлова се фука с чанти за 17 хиляди лева
3.5 (70%) 4 votes

Бившият и най-вероятен бъдещ министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова се оказва и голям ценител на модата.

Пиарката на червената лидерка Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева захапа Лиляна Павлова. Поводът са скъпите чанти, с които обича да се появява в Народното събрание и на важни събития. Специалистът по връзки с обществеността не скри, че признава стила на ексминистъра. Но тя говори и за социалната пропаст, която отново се появи между управляващи и народа.

Лиляна Павлова все пак е избрана от гражданите, а показва стандарт, който дразни мнозина. По изчисления на Бозаджиева, тя притежава само чанти на обща стойност 17 хиляди лева. Тя притежава класически модел на Chanel за около 5000 евро, Prada за към 3700 евро и „шармантния Dior“, чиято цена пиарката на Нинова приравнява с тази на личната й кола.

Лиляна Павлова го играе и модна икона

Лиляна Павлова го играе и модна икона

Няма как да се отрече, че Лиляна Павлова успява да демонстрира стил, въпреки че не може да се похвали с перфектни форми. Тя винаги е изрядна както по отношение на облеклото си, така и в грима и прическата. Определено работата й налага да бъде безупречна, но политикът винаги успява да добави и нотка от собствения си стил, за да се различи от всички дами с костюми в парламента, пише blife.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лиляна Павлова се фука с чанти за 17 хиляди лева”

 1. Жоро мастиката

  май 01. 2017

  Малиииийййййй!!! Ама теА двамцата как си подхождат!!!! Ем дебели, ем крадливи, ем нахални!!!!! Що не вземат „да се вземат“??????

 2. Балкански

  май 02. 2017

  Горката Бояна Бозаджиева.
  След като словесно „пръдна“, миризмата дълго ще се носи около работодателката й, което доказва отново, че какъвто господаря, такива и слугите му.

Добавете коментар