Волен Сидеров стана жертва на изнудване

Гласувайте за статията

Атакистът е сериозно притеснен от развитието на проблема

Едва ли лидерът на „Атака“ Волен Сидеров някога е предполагал, че ще се превърне в жертва на такова жестоко изнудване.

Запознати издават, че към момента един от лидерите на „Обединени патриоти“ – Волен Сидеров, се намира в изключително деликатна ситуация.

Точно в момента, в който политическото бъдеще на страната ни, е заложено на карта, той се сблъсква с изключително деликатни въпроси. Народните представители от бъдещия коалиционен партньор подмятат, че в кулоарите на парламента се носят слухове, че „младият татко“, е сериозно притеснен.

Волен Сидеров

Атакистът е сериозно притеснен от развитието на проблема

Те издават, че Волен Сидеров е притиснат до стената от бившата му съпруга Капка Георгиева.
Тя непрестанно го притеснява по телефона с някакво искане. Волен Сидеров вече е вдигнал ръце от нея. Той се жалвал пред колеги, че ако не задоволи на момента прищевките й, се появявала в някоя медия и започвала да злослови по негов адрес.

От известно време насам Волен Сидеров не е на себе си. Той ходи, сякаш е в транс. Народен избраник от групата на Патриотите твърди, че Сидеров има сериозни проблеми с бившата си съпруга.

Мълвата носи, че Капка Георгиева го е притиснала здраво да я уреди с пост в Министерството на образованието. За момента лидерът на „Атака“ е „решил“ проблема, като е спрял да й вдига телефона. Той обаче много добре знае, че ще последва взрив.

Бившите му съратници от времето в което се изявяваше като водещ в телевизия „Скат“ разкриват, че той дори се страхува да произнесе името й.
Волен Сидеров вярвал, че самото произнасяне на името на бившата му съпруга, му носи лош късмет.

Неотдавна той дори изплакал мъката си на маса. Сидеров споделил, че Капка Георгиева има много лоши очи. Атакистът има сериозни опасения да не би да вземе да урочаса сина му.
Той разкрива, че Капка се сдобила с изключително мощни психични способност след кончината на екстрасенса Вера Кочовска, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар