Йоана Буковска жертва на черна магия (Актрисата едва не свършила в гроба)

Гласувайте за статията

Йоана Буковска е станала жертва на зловеща черна магия

Йоана Буковска едва не загинала след като някой й поръчал черна магия

Йоана Буковска е станала жертва на черна магия. Актрисата е била на крачка от смъртта след намесата на врачка, направила й зловещо заклинание.

Ужасът се разиграл точно в апогея на кариерата на звездата от „Откраднат живот“. Внезапно тя започнала да се чувства извънредно зле. Лекарите нямали медицинско обяснение за състоянието й и никакви изследвания не можели да обяснят непоносимата болка в слънчевия сплит, от която Буковска се оплаквала.

Близо месец тя се чувствала като парцал, но още по-лошо станало, когато започнала да повръща неудържимо. В продължение на няколко денонощия Йоана не можела да се отлепи от леглото, била бледа и изглеждала като пътник. От обезводняването накрая припаднала и се наложило да я откарат в болница и да я вдигнат на крака със системи.

Йоана БуковскаЗвездата от „Дунав мост“ вярвала безрезервно в уроките и магиите и през цялото време знаела, че този ад е дело на нейни недоброжелатели. Оттогава Буковска си създала собствени ритуали, с които се предпазвала от лоши очи. Била суеверна по езически и носела синьо мънисто, откакто се помнела. После се закичила на врата и със сребърно изображение на Богородица, което майка й й дала.

Понякога слагала и колие с Христос, което било подарък от баща й, а на гердана Иисус не бил на кръст, а в нещо като рамка на прозорец и винаги го слагала, когато започвала ново начало.

Манията й стигнала толкова далеч, че дори внимавала по какви маршрути минава, когато трябвало да отиде на работа или да свърши нещо навън. С езотериката и вярата Йоана си обяснявала и смъртта на майка си, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар