Наследницата на Владимир Путин продава дома си (Ето къде живее Маша)

Наследницата на Владимир Путин продава дома си (Ето къде живее Маша)
2 (40%) 1 vote

Наследницата на Владимир Путин продава мезонета си в Холандия

Наследницата на Владимир Путин — Мария, продава дома си в Холандия. По-голямата и много красива дъщеря на руския президент живя последните няколко години в пълна изолация, далеч от всички.

Маша се бе настанила в луксозен мезонет в Западна Холандия и почти не излизаше от анонимност. Мнозина гадаят къде са дъщерите на руския държавен глава, но слуховете, че 35-годишната красавица живее в Холандия, така и не се потвърдиха.

35-годишната дъщеря на Путин от няколко години живее със своя партньор във Voorschoten, Западна Холандия, а обществеността научи за това едва през 2013 г. Тогава холандския вестник De Telegraaf обявил, че съседите са я забелязали в местните магазинчета.

Мезонетът на два етажа, в който двойката е живеела, се състои от 12 стаи, от които 6 са спални и се намира на 8-ия етаж в луксозна сграда. Той е с площ 700 квадратни метра, има и тераса на покрива, която покрива още 150 квадратни метра.

Смята се, че Мария е напуснала Холандия през 2014 г. след самолетната катастрофа в Източна Украйна. И която се приписва на руските сепаратисти. Путин никога не е бил доволен от факта, че дъщеря му е вън от Русия. Но неговите страхове са се увеличили, когато е било разкрито и къде живее красивата блондинка.

„Холандските медии не само застрашават сигурността на своите граждани, но и член на семейството на лидера на приятелска страна“. Точно това заяви министърът на външните работи на Русия през 2013 г., за една руска радиостанция. Последваха спекулации, но никой не можа да потвърди, че Маша наистина живее в Холандия.

Още през 2011 г. холандските медии надушили връзката между най-голямата дъщеря на Владимир Путин и собственика на мезонет, който днес се продава на пазара. Става въпрос за холандския бизнесмен Йорит Фаахсен, за когото се предполага, че днес е в брак с президентската дъщеря.

Дъщерята на Владимир Путин продаде дома си в Холандия

Дъщерята на Владимир Путин продаде дома си в Холандия

Никой от тях обаче никога не е коментирал въпроса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар