Лъсна любопитна подробност от аферата на Георги Илиев и Наталия Гуркова

Лъсна любопитна подробност от аферата на Георги Илиев и Наталия Гуркова
2 (40%) 1 vote
Босът на ВИС-2 Георги Илиев не пожелал да развали брака си заради Наталия Гуркова

Легенди се разказват за бурните отношения на Наталия Гуркова с боса на силовата групировка ВИС-2 Георги Илиев – пише „Уикенд“. Когато се залюбва с Главния, миската е сред най-одумваните красавици и снимката й грее от кориците на списанията и първите страници на вестниците – отбелязва изданието.

Носителката на титлата „Мис България“ през 1998 г. обаче не може да се примири с факта, че Георги Илиев държи особено много на жена си Мая Илиева, а освен това поддържа паралелни връзки с още десетки красавици. Наталия Гуркова го иска само за себе си и му устройва зрелищни сцени на ревност.

При един от скандалите им висаджията избеснява. Той нарежда на охраната си да изхвърли Наталия Гуркова директно от кревата му. Така миската се озовала пред хотела без дрехите си. Дали това е истина, или просто е поредната градска легенда в София, така и не става ясно.

Наталия Гуркова има кратка любовна афера с боса на ВИС-2

Откакто преди 10 години напусна България, за да се омъжи за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, Наталия Гургова води доста обран и тайнствен живот. Красавицата избра да загърби кариерата си на модел и така постепенно смени ролята на бляскава звездна дама в тази на скучна съпруга – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар