Стефан Данаилов в шок от нова смърт в семейството му

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов отново съкрушен от загубата на близък.

Актьорът и политик Стефан Данаилов тъкмо се бе възстановил след смъртта на любимата си съпруга Мария пред три години и сега съдбата му нанесе пореден тежък удар. Става ясно, че навръх Цветница е починал любимият му племенник Ламби Кондев.

Той е син на сестрата на Ламбо – Росица Данаилова. Вуйчо му го е приемал като свое дете и двамата са имали много силна връзка. „И аз, и братчето ми сме съсипани от мъка“, сподели през сълзи почернената майка. Болката и на двамата се засилва от факта, че не са могли да си кажат последно „Сбогом“ с Ламби.

Стефан Данаилов трудно преживява поредната загубаСтефан Данаилов трудно преживява поредната загуба

Стефан Данаилов трудно преживява поредната загуба

Той от години живееш в ЮАР и там й е поел по последния си път. Причината за смъртта му е скоротечен карцином. Заболяването се е развило изключително бързо и е дало разсейки почти в цялото тяло. Положението е било неспасяемо дори от тамошните лекари.

За да отдадат почет и да поменат покойния си син и племенник, Стефан Данаилов и сестра му Росица направили помен в столичната църква „Св.Седмочисленици“. Опечалените ще се съберат отново през май, когато се навършват 40 дни от кончината на Кондов.

Росица Данаилова бе най-голямата подкрепа на брат си, когато той загуби съпругата си Мария. Сега ролите се разменят и Стефан Данаилов трябва да бъде опора на любимата си сестра, защото няма по-голяма болка от това да погребеш детето си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар