Светослава Рудолф и Тадаръков заровиха томахавките (Вижте как приключи сагата по развода

Гласувайте за статията

Светослава Рудолф и екссъпруга й се помириха, сагата по развода им приключи

Светослава Рудолф по известна като Тадаръкова се похвали, че развода й, който се превърна в сапунен сериал най-накрая приключи. Ако може да се каже с щастлив край.

Двамата най-сетне са щастливо разведени. Заровили са томахавките и са сложили край на враждите. Бившите съпрузи прекратиха безкрайните дела. Разбраха се да спрат с критиките си по медиите.

Разследващата журналистка признава, че споровете и съдебните дела са били напълно излишни. Имотите ще останат за дъщерите. С които Рудоф се вижда често.

Светослава съжалява единствено за факта, че бившата й семейна половинка е повярвал на всичките интриги. Които завистниците са плели по неин адрес. Но като една разумна жена тя вече гледа в бъдещето. Няма смисъл да се връща назад в миналото, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

В последно време журналистката не води активен обществен живот. Отдала се е единствено на новите си проекти. Прекарва повечето си време в Държавния архив и Националната библиотека. Където търси и разглежда стари документи свързани с двете нови книги, които се е заела да пише.

Тя разкрива, че едната ще бъде за Яворов, а другата ще извади на бял свят историята за това имал ли е годеница Васил Левски. Журналистката е нахъсана да има свое предаване в някоя от големите телевизии. Но за сега те не се отзовават на нейните проекти.

Светослва Рудоф обаче е категорична, че след като завърши мащабните си намерения ще дойде време когато медиите ще се надпреварват да я канят. Защото ще разкрие невероятни факти. Които ще са изключително интересни за голямата зрителска аудитория.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар